Cipőtartók

Nézet:
Sorrend:

Cipősszekrény az előszoba ékköveként

Miért fontos a cipősszekrény?Az előszoba tipikusan a helyiség, melynek sokan elhanyagolják a jelentőségét. Annak ellenére, hogy az első benyomás kétségtelenül ebben a helyiségben történik meg. Amikor átlépik otthonunk küszöbét a vendégeink ebben a szobában fogják elsőként megtekinteni az enteriőrt és ez alapján vonnak le pozitív vagy negatív következtetéseket is otthonunk hangulatára vonatkozóan.De nem csak a megjelenés miatt érdemes komoly figyelmet szentelnünk az itt található bútorok kiválasztásánál. Természetesen fontos szempont a praktikusság is. Lássuk miért:

Amikor épp elindulunk az otthonunkból, akkor sokszor az alapvető tárgyak keresgélésével megy el a drága idő. Gondoljuk, hogy nektek sem egyedülálló jelenség, amikor hosszú perceken keresztül kell keresnünk a kulcscsomót, pedig már késésben vagyunk. Vagy épp megbotlunk az előszobában heverő cipők tömegében. 

Pontosan az ilyen szituációkban siet segítségünkre a cipősszekrény, amely segítségével könnyedén rendszerezni tudjuk a cipőinket. Kínálatunkban többféle méretben és színben találkozhatsz minőségi cipősszekrény esetében. Mind a modern, mind a klasszikus mind a skandináv stílus kedvelői találni fognak tökéletesen passzoló dohányzóasztalt az otthonukba. 

Akár három fiókos cipősszekrény is megtalálható a kínálatunkban, amennyiben nagy a család és a szükség megkívánja. 

Olyan cipősszekrény is fellelhető a kínálatunkban, amely nem csak tárolásra alkalmas, de ülőfelületet is biztosít számodra, hogy kényelmesebbé tegye a készülődést reggelente. Segítségével könnyedén fel tudod venni a cipődet, anélkül,hogy fél lábon ugrálva kellene egyensúlyozni. Ugye milyen könnyűvé teheti az életedet egy egyszerű cipősszekrény beszerzése.

Termékpalettánkon számos verzióval találkozhatsz, melyek a praktikusság, az igényesség jegyében válogattuk össze. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó. 

Többféle minőségi cipőtartó található meg a kínálatunkban, melyek praktikus kialakításuknak köszönhetően kiváló társak lesznek mindennapjaid során.

LIMA ST 1 Cipősszekrény

Íme egy olyan cipősszekrény, mely nem csak megjelenésével, de praktikusságával is lenyűgöz téged. Laminált és lakkozott furnérból készült és három fiókjában számos cipőnek ad otthont. Kiváló kiegészítője lehet a modern stílusú otthonoknak. 

A lima st2 cipősszekrény bár kicsi, de kiválóan alkalmas tárolásra.Mindemellett természetesen modern otthonok kiváló minőségű bútora lehet. Segítségével könnyedén feldobhatjuk az előszoba hangulatát és tehetjük azt rendkívül praktikussá. 

Az St11 Natúr fa cipőtartó szintén az olyan előszobák számára kiváló megoldás, ahol a praktikusság mellett a helytakarékosság is meghatározó szempont. Tömör fából készült, ezáltal nem kell attól tartanunk, hogy nem megfelelő minőséget kapunk. Hosszú éveken keresztül bőségesen ki fogja szolgálni az igényeinket.

Összességében elmondhatjuk, hogy egy jó cipőtartó elengedhetetlen a háznál. Különösen, hogy segítségével könnyedén úrrá lehetünk a káoszon,melyet a mindenhova szétdobált cipők jelentenek és megfelelően rendszerezhezjük dolgainkat. Mindemellett még az előszoba hangulatát is meseszéppé varázsolhatjuk a segítségével. Természetesen többféle méretben és színben találkozhatsz ezekkel a termékekkel, hogy minden típusú otthonba tökéletesen megfeleljen.

Az előszoba bútor megjelenését semmiképp sem szabad elhanyagolnunk, hiszen alapvetően ez az a helyiség, ahol először lép interakcióba, aki átlépi az otthonunk küszöbét. Fokozottan fontos tehát, annak ellenére, hogy sokan elanyagolják a fontosságát. Ne féljünk, rendezzük be bátran az előszoba enteriőrjét bútorokkal, hiszen sokkal szebbé és praktikusabbá tehetjük a megjelenését ezáltal.

Vannak olyan élethelyzetek, amikor bizony nagy a család és sok cipőt kell elhelyeznünk az előszobában. Az ilyen helyzetekben már nem elég egy hagyományos cipőssszekrény, ezért nagyobb tárolási lehetőséget biztosító cipőtárolóra van szükségünk. Ezekben az esetekben siet segítségünkre az ST8 cipőtárloló, melyen már négy polcra pakolhatjuk kedvenc lábbelinket. 

A színeket tekintve is számos variációval találkozhatsz nálunk a bőséges termékpalettánkon. Találkozhatsz sonoma tölgy, wenge, fekete és fehér cipőtárolóval is. Termékeinkre természetesen 100% garanciát vállalunk, így biztos lehetsz benne, hogy rizikó mentes lesz a vásárlás nálunk. Cipőid otthona már csak karnyújtásnyira van tőled. Bárhogy is döntesz, nálunk biztosan nem fogsz melléfogni az új cipősszekrényeddel. Kiváló minőség megfizethető áron. Rendeld meg most és ajándékot adunk a megrendelésed mellé. Tukkiidesign a te személyes lakberendeződ. Minőség és elegancia kombinációja. Bútor, Neked!