Konzolasztalok

Nézet:
Sorrend:

Gyönyörű Konzolasztal

A konzolasztal a konzol szóból ered, ebből következően olyan tartó szerkezetekről beszélünk, melyeknek egyik vége szabadon áll, a másik viszont fixen van rögzítve a falhoz, vagy a falba. Mivel eredetileg a konzolasztal kétlábú és a falnak támaszkodik, ezért széles és kis mélységű. Azáltal, hogy a két másik lábat megspóroljuk helyet tudunk megtakarítani az adott helyiségben. 

Hova helyezhetjük?

Szinte bárhová elhelyezhetőek ,ezek az eredetileg dekorációs célra felhasznált konzolasztalok és igényes, szemet gyönyörködtető enteriőrt tudunk kialakítani a segítségükkel. Eredetileg a klasszikus stílusban voltak rendkívül népszerűek, azonban mára már szinte minden irányzathoz találunk kiválóan passzoló konzolasztal alternatívát. Anyaguk is szinte bármi lehet, egészen a fától kezdve a a műanyagon át az elegáns barokk kovácsoltvas asztalig.

Milyen funkciót töltenek be?

Ahogy már korábban leírtuk elsődlegesen dekorációs célokat szolgál, azonban néhány apróbb tárgy vagy díszítő elem tárolására is kiválóan alkalmasak. Tükör elé szokták helyezni és az előszoba kiegészítéseként is használatos lerakó asztal gyanánt. Gyakori elhelyezés az is, hogy a két végére virágot tesznek. A szabadon álló formák esetén rendkívül gyakori, hogy szofák vagy kanapék mögé helyezik el. Itt kiválóan tárolhatjuk rajta a könyveinket, melyeket éppen olvasunk vagy bármilyen más használati tárgyat. Az sem ritka, hogy asztali lámpát helyeznek rá. 

Tehát elmondhatjuk, hogy anyagukból és stílusukból következően bármilyen enteriőrbe remekül illenek. Bár korábban elsősorban dekoráció gyanánt voltak használva ezek a bútorok, manapság már a praktikum is fontos szemponttá nőtte ki magát. Ebből következően tehát nem meglepő, hogy sokszor találkozhatunk polcos asztalokkal, melyek remek tárolási lehetőséget kínálnak. 

Kínálatunkban kizárólag minőségi konzolasztalok kaphatnak helyet, melyek segítségével tudunk egy kis plusz designt csempészni az előszoba vagy a hálószoba hangulatába. Mindazonáltal bátran használhatjuk a nappaliban is. Termékeinkre 100% garanciát is vállalunk, így teljesen rizikómentessé téve a vásárlást nálunk. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen problémáról is legyen szó. Rendeld meg az új konzolasztalt most!

Kiváló minőségű konzolasztal kínálatunkban biztosan megtalálod a tökéletes darabot. De lássuk milyen asztalokat nyújtunk Neked:

A Hilton C kiváló minőséget, már már luxus kategóriát kínál megfizethető áron. Kiválóan alkalmas a króm felületekkel rendelkező enteriőr számára, de más modern stílusú bútorok mellett is tökéletesen megállja a helyét. Megjelenésével szinte vonzza magára a tekintetet. Egyszerre letisztult és elegáns megjelenést mutat. 

Padova C

Az antik benyomást keltő padova konzolasztal a klasszikus és reneszánsz stílusú otthonok kiváló kiegészítője. Mindemellett elegáns hotelek és bárok elmaradhatatlan tároló és dekorációs kelléke is. Kétségtelenül egy figyelemre méltó bútordarab, amely minden enteriőrt meseszéppé varázsol prémium anyaghasználatának és megjelenésének köszönhetően.

Lehengerlő barokk stílusú konzolasztal

A barokk stílusvilágot képviselő konzolasztal azoknak nyújt igazán jó lehetőséget, akik imádják a faragványos díszítéssel készített különleges bútordarabokat. Természetesen kiváló minőségű fából készült, így hossszú éveken keresztül tökéletes minőséget biztosít számodra. Ragyogó arany színével és gyönyörű díszítő faragásokkal egy igazán lehengerlő megjelenést csempész az otthonod hangulatába.

Grazia Konzolasztal

Íme egy igazán pazar, prémium konzolasztal, amely kiválóan mutat a modern belső terű otthonok horizontján. Lábazata rozsdamentes acélból készült, mely gondoskodik a hosszútávú használatáról ennek az igazán lehengerlően gyönyörű bútordarabnak. A varázslatos Art Deco stílus világából érkezett el, hogy az felforgassa az enteriőr hangulatát. Természetesen jó értelemben véve:)

Simona

A simona konzolasztal szintén a mágikus art deco stílusvilágából érkezett hozzánk. Egy igazán különleges és egyedi vonalvezetésű megjelenéssel rendelkező konzolasztal, amely garantáltan központi elemévé válik az otthonodban. Központi lába strapabíró rozsdamentes acélból készült, míg üveglapja edzett üvegből. Természetesen egy rendkívül masszív és hosszú élettartamú bútort ismerhetünk meg.  Garantáltan elhozza a csillogást, a változatosságot hétköznapjaidba.

Lissandra tükör konzolasztal

íme egy újabb különlegesség a konzolasztalok horizontján. A lissandra tükör konzolasztal nem véletlenül kapta a nevét. Egy fényes, teljes egészében tükör borítással készült asztalról beszélünk, amely garantáltan elhozza a csillogást az otthonodba. Az előszoba vagy a nappali bútor kiegészítéseként kiváló alternatíva.