Blog | Tukkiidesign.com

Vajon neked miért lehet szükséged szerszámokra?

2020.02.24 12:03

Feltetted magadnak valaha ezt a kérdést? Megcsapott már a gondolat szele, hogy mi lenne ha..? Tévedés ugyanis azt gondolni, hogy csak a szakemberek kiváltsága a jó szerszám.

Minek nekem kombinált szerszámkészlet?!

Lehet, hogy távol áll tőled a bütykölés, barkácsolás, de az is tévhit, hogy csak egy kertes házban lehet ilyesmire szükség, ahol mindig akad szerelni való vagy kertészeti munka. Bár lehet, hogy te már előttem jársz egy lépéssel, és meglepted magad egy-két hasznos darabbal. Hiszen még egy egyszemélyes háztartásban, sőt egy garzonban is kellenek szerszámok, persze nem azért, hogy te szereld meg szaktudás hiányában a csapot vagy a villanyt.

Viszont, ha szívesen böngészel az online bútorüzletek kínálatai között, de hezitálsz a lapraszerelt csomagban érkező termék miatt, akkor ne ez tántorítson el a lakáskiegészítőd megrendelésétől. Hiszen a megfelelő szerszámmal az összeszerelés gyerekjáték. 

Vagy meglazult a dohányzóasztal lába a nappaliban? Ezentúl nem fogsz bosszankodni emiatt, ha legalább egy csavarhúzó lapul otthon a fiókban. Az olyan hétköznapi apróságok, mint egy szöget beverni a falba, hogy felakassz rá egy képet, tényleg semmiségnek tűnik, de megfelelő szerszám hiányában, hogy is mondjam, bajban vagy.

Szöget a falba verni majdnem olyan egyszerű, mint bútort összeszerelni. Ma már tényleg a technika órán megszerzett tudás elegendő ahhoz, hogy egy könyvespolcot vagy dohányzóasztalt összeállíts szerelési segédlettel. De egy dekor falifogast vagy tükröt is könnyedén fel tudsz magad is szerelni a kívánt helyre egy akkus fúrócsavarozóval.

Az alapszerszámoknak – úgy, mint a csavarhúzó vagy még jobb, ha akkus (fúró)csavarozó, fanyelű kalapács, kombinált vagy csípőfogó, villáskulcs, mérőszalag és egy jó létra - valóban mindig hasznát tudod venni a háztartásban. Egy 7 részes kombinált szerszámkészlet, mondhatni kezdő csomag, már biztosítja számodra az alapokat, mindezt egy pofás szerszámosládába sűrítve.

Jó, de mégis honnan?

Ha rám hallgatsz, akkor garanciális, minőségi eszközöket szerezz be magadnak. A szaküzletekben szaksegítség mellett márkás termékek közül választhatsz, jótállással biztosítva. Amennyiben az online rendelés kényelmével élnél, akkor a webáruházak hatalmas kínálatából válogathatod ki a kiszemelt eszközöket és gépeket. Segítséget itt is mindig igénybe tudsz venni az online ügyfélszolgálat elérésével. Ráadásul az állandó akciók mellett a jobb helyeken pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, ha meggondolnád magad a termékkel kapcsolatban.