Fabia B Dohányzóasztal Fekete-Króm

Fabia B Dohányzóasztal Fekete-Króm
Szín
fekete
Anyag
üveg
47 707 Ft
A Fabia B dohányzóasztala csodálatos kivitelével tökéletesen alkalmas a nappali központi bútorának. Különleges lábmegoldása amellett, hogy minőségi krómozott fém anyagának köszönhetően erős, stabil tartást ad, lenyűgöző látványt is nyújt. Praktikus kialakításából adódóan üveglappal készült, így rendkívül egyszerűen tisztán tartható.

 

Részletek

Fabia B üveg dohányzóasztal króm, fekete színben.

Van egy pompás ajánlatunk: a csodálatos Fabia B dohányzóasztal! Különleges lábmegoldása minőségi krómozott fém anyagából adódóan amellett, hogy remekül mutat, rendkívül stabil tartást is biztosít ennek a pazar asztalnak. Látványos külleme mellett a praktikusságra is nagy hangsúlyt fektettek, hiszen egyedülálló kivitelének köszönhetően bármilyen stílusú bútorok között megállja a helyét, illetve üveg asztallapjának hála könnyen tisztítható -így szépségével mindig beragyoghatja nappalid!

Nagyon praktikus bútordarab. Univerzális kialakítású, könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. A nappali, a konyha, vagy akár az étkező bútora is lehet. Minőségi kialakítása garantálja hosszú élettartalmát. Az asztallap üveg, alapja pedig krómozott fém.

Mérete:

 

Magassága:46 cm Szélessége:85cm Mélysége: 85 cm

Szín:

króm, fekete

A termék lapra szerelten kerül szállításra, szerelési útmutatót biztosítunk. Akár egy ember is könnyedén össze tudja rakni.


Áru kiadás:

  • Megrendelésre 1-3 hét.
  • Raktáron lévő termékeink esetén 1-3 nap.

Ha személyesen szeretnéd átvenni:

Részletekről érdeklődhetsz:

Telefon:

  • 061/258-51-57
  • 0670/671-66-06

E-mail:

 

Adatok
Tömeg
31 kg/db